Select Page

Bretherton

Mr & Mrs Townley

Mr & Mrs Townley, were undertaking a large extension to their house which incorporated a large open plan kitchen area.  Originally a barn conversion Mr & Mrs Townley wanted a relatively modern feel to the new space, but for it to be in-keeping with the feel of the original house. We worked with them to create this space using light colours and a solid wood in-frame kitchen complemented with a contrasting island in a bespoke colour match to Farrow & Ball Stiffkey Blue, combining this with quartz worktop and double belfast sink produced stunning results as you can see from the images below.

Below you can see pictures from whilst the work was being carried out and some of the internal fixtures that we used on this project as well as the bespoke corner larder unit.

Related projects